Weboldal készítés

"Vásárlás előtti információgyűjtésre az internetezők 54 százaléka hívja rendszeresen segítségül a világhálót."

(Forrás: NRC Piackutató, 2005)

Tartsa meg jelenlegi vevőit, és szerezzen új vásárlókat, ügyfeleket egy marketing szempontból is megfelelően kialakított, átlátható és látogatóközpontú weboldallal!

Megtervezzük weboldalát, elvégezzük a programozását legyen szó akár egy komplett portál rendszerről, vagy egyetlen információs oldalról!

A  t e r v e z é s  4!  l é p é s e - Ilyen egyszerű!

(1) - Vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen formában!

(2) - Felmérjük a cége, vállalkozása arculatát, egyeztetjük az igényeket és napokon belül egy komplett weboldal külalak tervvel állunk elő!

(3) - Amennyiben elnyeri tetszését a tervezet, elkészítjük az oldalt, és feltöltjük a kívánt tartalommal!

(4) - Az utolsó fázisban feltesszük az oldalt az internetre, regisztráljuk a népszerűbb keresőprogramokba, igény szerint pedig a szükséges marketinget is intézzük! - Mindezt Ön és cége sikereiért!

(+) - A munkafázisok közben mindig az a legfőbb célunk, hogy nagy hangsúlyt helyezzünk az általunk készített honlapok egyedi, esztétikus megjelenésére, működésének ergonómiájára. A felhasználók mindegyike különféle számítógép konfigurációkon, más - más programokkal internetezik. Tervezés közben ügyelünk arra is, hogy az elkészített weboldal mindenhol azonos módon táruljon a látogató szeme elé.

 

 © 2005. CreativeWeb.hu Minden jog fenntartva.

   

hirdetés